Är Du vår nya kvalitets- och miljöansvarige?

Vår vision är att Topflight ska vara marknadsledande och det bästa valet när det gäller utveckling och produktion av märkning och andra självhäftande produkter med höga krav på kvalitet och lång livslängd. Vår styrka ligger i vår unika maskinpark, vårt breda materialutbud och framförallt i kunskapen och erfarenheten hos människorna på Topflight.
Vi är certifierade enl kvalitetsledningssystemet ISO9001 och miljöledningssystemet ISO14001. För oss är våra ledningssystem en viktig del i vår ambition att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet.
Vi är i ett expansivt skede och planerar för långsiktig hållbar tillväxt under kommande år och söker nu dig som vill leda och utveckla vårt kvalitets- och miljöarbete i framtiden! Låter detta som en tjänst för Dig ska Du omgående höra av Dig för mer information om vad tjänsten innebär!
Topflight omsätter idag 68 miljoner kronor och vi är 45 engagerade medarbetare. Vår produktion och huvudkontor ligger i Ängelholm.
Vår ägare Indutrade är en internationell industrikoncern som består av drygt 200 dotterbolag med drygt 5 500 anställda i 28 länder och som är verksamma i fyra världsdelar. Indutrade är noterat på Stockholmsbörsen.

För mer information om tjänsten kontakta Lalle Nilsson på 0708306344 eller maila lalle.nilsson@topflight.se.

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.