Säljande etikettexpert till Stockholm/Mälardalen sökes

Nu söker vi en utesäljare till vårt distrikt i Stockholm/Mälardalen . Är du den vi letar efter?

Om arbetet
Som säljare hos oss ligger fokus på att hitta nya samt utveckla befintliga kunder, främst inom verkstads och elektronikindustrin. Du arbetar aktivt med uppsökande försäljning till nya och befintliga kunder och förväntas ha en hög aktivitet ute på marknaden.
Du ansvarar för vårt Nordöstra distrikt runt Stockholm/Mälardalen .
Du arbetar självständigt under eget ansvar mot tydliga mål. Du blir en del av vårt säljteam som idag består av sex personer, där alla hjälps åt och stöder varandra.
Placeringsort är flexibel inom distriktet.

Din profil
För att passa in i jobbet ser vi mycket till dina egenskaper. Att du är självgående, affärsdrivande, problemlösare, social och utåtriktad ser vi som en självklarhet. Då du kommer att ingå i en mindre säljkår är det viktigt att du är lyhörd och flexibel.

Säljerfarenhet och teknisk förståelse är ett krav, branschvana meriterande.

Krav på att du behärskar det svenska och engelska språket problemfritt, då vi har både nationella och internationella kunder.

Maila din ansökan till apply@topflight.se och skriv i ämnesraden ”sälj Nordost” senast 2023-03-01. Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Läs mer om oss här

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.