Tryckare till vår Arkscreenavdelning

Vill du vara med och förstärka vår produktion? Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Arbetsuppgifter:

  • Tryckare på arkscreenavdelningen.
  • Utföra och dokumentera löpande processkontroller och rapportera dina arbeten i vårt affärssystem Jeeves.
  • Ingå i Ark-avdelningen som en aktiv lagspelare och ta initiativ till och ge förslag på förbättringar i verksamheten.

Dina kvalifikationer
Du är praktiskt lagd och intresserad av produktionsarbete. Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Lämplig bakgrund är några års erfarenhet som operatör inom industrin. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom screentryck är detta meriterande.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Tjänsten är idag förlagd till dagtid men framöver kan även skiftarbete bli aktuellt. Provanställning tillämpas.

Är du den vi söker? Maila din ansökan till apply@topflight.se och skriv i ämnesraden ”Arktryckare” senast 2022-08-31. Observera att vi enbart tar emot ansökningar till denna adress. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare.

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.