Vi söker ny produktionschef!

Vår produktionschef Binh går snart i välförtjänt pension. Efter drygt 30 år på Topflight är han en mästare på screentryck, material, häftämne, färger och tekniska lösningar. Vi söker nu hans ersättare. Är du en bra lagledare som vill vara med och utveckla Topflight och samtidigt utvecklas med oss ska Du inte missa denna möjlighet.

Arbetsbeskrivning
Produktionschefens roll är att leda produktionsenheten båda strategiskt och operationellt. Till sin hjälp har han/hon 3 förmän och ca 30 engagerade medarbetare. Rollen har arbetsmiljöansvar och planerar det dagliga arbetet tillsammans med sina förmän. Vidare är produktionschefen tekniskt ansvarig för maskinparken och har löpande kontakt med underentreprenörer gällande reparation och underhåll av maskiner och fastighet. Produktionschefen har även övergripande ansvar för kvalitet, logistik- och leveransfrågor. En viktig del i rollen är att driva produktivitets- och förbättringsarbete. Positionen rapporterar till VD och tar en aktiv roll i ledningsgruppen.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker Dig som har flera års erfarenhet av produktionsledning och då gärna från verksamhet med maskinbearbetning. Då Topflight lever med höga krav på kvalitet så är det en fördel om du kommer från en liknande verksamhet. Vidare så bör Du ha goda maskintekniska kunskaper och god processförståelse. Har Du samtidigt en erfarenhet av att arbeta enligt Lean och med ständiga förbättringar är det meriterande. Vi ser gärna att Du har erfarenhet från dekal- eller annan grafisk produktion men det är inget krav. Vi söker Dig som har en erfarenhet av att driva förändringsarbete, är involverande, med en förmåga att skapa ett positivt och öppet arbetsklimat. Du uttrycker Dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

Personlighet
Som person har Du stor trygghet i Dig själv och kan skapa öppenhet och kommunikation med alla i och utanför ditt ansvarsområde. Som ledare är Du mogen, engagerande och stabil. Att leda förändringsarbete och utveckla andra är något Du brinner för. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta i alla riktningar samt har en förmåga att skapa långsiktighet och omsätta strategi till handling. Du har en god analytisk förmåga samtidigt som Du är en modern ledare som med hjälp av ett stort engagemang, drivkraft och tydligt ledarskap motiverar du Din omgivning till positiv förändring.

Arbetslivserfarenhet och utbildning
Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av att verka i en produktionsledande befattning med höga tekniska krav inom maskinbearbetning. Vi ser gärna att du har en maskinteknisk utbildning och erfarenhet att arbeta med Lean och ständiga förbättringar, arbetsmiljö och hälsa säkerhet. Gärna god affärsförståelse och erfarenhet att arbeta mot kunder med högt ställda kvalitetskrav.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar vi med PS Partner och Du är välkommen att kontakta Mats Törn, Senior Rekryteringskonsult PS Partner, på telefon 0761-645969 vid frågor om tjänsten. Du söker tjänsten via www.pspartner.se

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.