Vi söker tryckare till rullscreen


Vill du vara med och förstärka vår produktion? Vi erbjuder en arbetsplats med stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett engagerat gäng som vill ha kul på jobbet.

Arbetsuppgifter:
• Tryckare på rullscreenmaskin.
• Utföra och dokumentera löpande processkontroller och rapportera dina arbeten i vårt affärssystem Jeeves.
• Ingå i Rulle-avdelningen som en aktiv lagspelare och ta initiativ till och ge förslag på förbättringar i verksamheten.

Dina kvalifikationer:
Du är praktiskt lagd och intresserad av produktionsarbete. Vi söker dig som är engagerad, hjälpsam, flexibel och trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi förväntar oss att du är positiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken och har ett naturligt driv och viljan att lära dig nya uppgifter. Du behärskar det svenska och engelska språket flytande i både tal och skrift.

Gymnasieutbildning i teknik eller några års erfarenhet som operatör inom industrin är ett krav. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom rullscreentryck är detta meriterande.
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och tycker det låter intressant kan vi erbjuda en möjlighet att vara med om att forma vår spännande framtida utveckling.

Arbetstiden är planerad till natt. Kan bli aktuellt med annan form av skiftarbete. Under del av upplärningstiden är arbetstiden dagtid. Provanställning tillämpas.

Maila din ansökan till viktoria.osterling@topflight.se senast 2021-05-31. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.