Your label expert

I knappt 35 år har Topflight försett kunder inom svensk och internationell tillverknings- och elektronikindustri med självhäftande produkter. Vi har gedigen erfarenhet i bagaget och stor internationell kunskapsbank att tillgå och idag är vi en av marknadsledarna.

Vår vision är att ligga i absolut framkant när det gäller nytänkande, utvecklig och produktion av självhäftande produkter. Med våra kunders utmaningar, medarbetarnas kreativitet och teknikens många möjligheter löser vi de allra flesta problem.

Kort om oss

  • Vi är specialister på screentryck i ark och på rulle.
  • Vi tillverkar dekaler, overlays och andra självhäftande lösningar för montering, profilering, märkning och identifikation.
  • Huvudkontor och produktion finns i Ängelholm.
  • Säljkontor har vi i Ängelholm, Stockholm och Kungälv.
  • Vi är 38 anställda och omsätter ca 83 miljoner kronor.
  • Vi är certifierade enligt ISO14001 och ISO9001.
  • Vi ingår i den börsnoterade industrikoncernen Indutrade.

Historik

Företaget Topflight Corp grundades redan 1943 i USA. Det var från början en liten mekanisk verkstad som tillverkade komponenter till stridsflygplan. För att underlätta montering och identifiering av de olika delarna till flygplanen utvecklade man ett system för att trycka komponentidentifikation på självhäftande material. Efter andra världskriget växte efterfrågan på etiketter och verksamheten fick alltmer en grafisk inriktning.

1989 startades Topflight Sverige AB i Åstorp, då med Topflight Corp som en av delägarna. Verksamheten växta snabbt och 1994 gick flytten till nuvarande lokaler i Ängelholm. Sedan 2012 ägs företaget av Indutrade, en internationell industrikoncern bestående av drygt 200 dotterbolag över hela världen. Även om Topflight Corp i USA inte längre har något ägande har vi fortfarande ett nära samarbete gällande tekniska frågor och utveckling av material.

Vill du veta mer?

Skicka en offertförfrågan eller skriv till oss för att få mer information.